Over Ons

Over XtraSpace

Je eigen feest of event organiseren? Daar komt heel wat bij kijken. Als specialist in de verhuur van feestmateriaal nemen wij alle zorgen uit handen.

Om jullie droomfeest te helpen realiseren zorgen wij voor een uitgebreid aanbod aan feesttenten, feestmeubilair en feestmateriaal waar jullie uit kunnen kiezen.

Organiseer je een verjaardagsfeest, tuinfeest of huwelijksfeest? Dan ben je bij XtraSpace aan het juiste adres!

Wie zijn we en wat doen we?

XtraSpace is een dynamisch en creatief bedrijf dat jullie graag helpt een feest of event op jullie maat te realiseren. Want elk feest is uniek.

Bjorn Pauwels, trotse papa van twee schatten van zonen, is de zaakvoerder en het gezicht van XtraSpace. In 2014 richtte hij XtraSpace op. Wat begon als bijberoep, is ondertussen uitgegroeid tot zelfstandig hoofdberoep.

Bjorn fungeert als jouw centrale aanspreekpunt voor alles wat met jouw feest of evenement te maken heeft. Met zijn enthousiasme, kennis en ervaring zorgt hij ervoor dat jouw feest een groot succes wordt.

XtraSpace is de ideale one-stop-shop leverancier van tenten en feestmateriaal voor zowel bedrijven, steden en gemeentes, particulieren als verenigingen. Maar ook eventplanners, weddingplanners of traiteurs kunnen wij voorzien van het nodige feestmateriaal. Van kleine tot grote feesten; Xtraspace is jullie leverancier!

Onze Troeven

SFEER

Bij XtraSpace streven we er naar om jullie een brede waaier aan zowel praktische als stijlvolle feestmaterialen aan te bieden. En dit volgens de laatste trends.

We hechten belang aan het creƫren van de juiste sfeer. Op die manier wordt jouw feest of evenement voor zowel jezelf als je gasten een unieke belevenis.

FUN

Met het feestmateriaal van XtraSpace is plezier gegarandeerd!

Ons doel is dat jullie op de dag van het feest zorgeloos kunnen meegenieten zodat iedereen een onvergetelijke dag beleeft.

SERVICE

Zoek niet langer bij verschillende leveranciers. XtraSpace zorgt voor alles!

Naast een vlotte communicatie, regelen wij het transport van alle feestmateriaal en helpen we jullie graag op een efficiƫnte manier bij de opbouw en afbraak van de tent(en). Als dat geen tijdswinst is!

Op de dag van jullie feest is permanentie verzekerd.

Contact

Extra info? Contacteer ons vrijblijvend. We helpen je graag verder.